Hopp til hovedinnhold
Logo – Franzefoss Minerals
Søk

Karriere

VIL DU JOBBE MED OSS?

Franzefoss Minerals konsern har anlegg flere steder i landet og ønsker å være en langsiktig næringsaktør og arbeidsgiver i lokalsamfunnene. Derfor har vi jevn og tett dialog med nabolag, lokalpolitikere og andre interessenter rundt oss.

Vi ønsker å møte fremtiden med ansatte som har HMS i fokus. Våre verdier: Tydelig, Inkluderende, Fremtidsrettet, Engasjert og Ansvarlig er egenskaper vi setter høyt. Kjenner du deg igjen i disse, har vi lyst til å høre fra deg!

I listen under vil du finne våre ledige stillinger. Finner du ikke akkurat det du er på utkikk etter, kan du abonnere og få melding når vi legger ut nye ledige stillinger.

Møte noen av våre ansatte

Kristin Løwø
Geolog

Kristin er 24 år og jobber som Geolog på Franzefoss Minerals sitt anlegg i Ballangen. Hun er nyutdannet Sivilingeniør i Tekniske geofag: Mineralproduksjon – NTNU i Trondheim. Etter endte studier ønsket Kristin å flytte nordover igjen, så og da en venninne anbefalte henne å søke en ledig stilling hos Franzefoss Minerals, så var det en kjapp prosess.

«Utdannelsen min gir et godt grunnlag for jobben, og det er utrolig mye som skal læres. Læringskurven er bratt – jeg er borti noe nytt hver dag. Dagen starter som regel med en kopp kaffe og litt kontorarbeid før jeg kjører en runde i gruva. Nye salver må måles og befares. Deretter skal gruvekartet oppdateres. Noen perioder er det også en del labarbeid som skal gjennomføres i forbindelse med kjerneboringer».
Vil du lese mer om Ballangen: Les her.

Espen Linmo
Logistikk-koordinator

Espen startet sin karriere i konsernet som operatør i Verdalskalk. Men da stillingen som Logistikk-koordinator i Franzefoss Minerals (FMI) ble ledig, så Espen det som en mulighet for å la karrieren ta en liten sving.

«Dette hørtes ut som en interessant stilling som jeg tenkte kunne passe meg godt. I tillegg kjente jeg til FMI fra før og visste at dette var en trygg jobb å gå til med ordnede arbeidsforhold. Jeg søkte på denne stillingen da jeg ønsket nye utfordringer og erfaringer, og jeg så at logistikkavdelingen i FMI kunne ha nytte av min tidligere erfaring fra produksjonen i Verdalskalk».

Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.